Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Adapzon Design tablettitelineet

Filters
Yhteensopivuus

Adapzon Design tablettitelineet

Adapzon Design tablettitelineiden avulla voit toteuttaa interaktiivisia itsepalveluja, joissa hyödynnetään tablet-tietokoneita tai kosketusnäyttöjä. Teräksestä valmistetut tablettitelineemme ovat lujia ja turvallisia ja soveltuvat erinomaisesti sijoitettavaksi julkisiin tiloihin ja asiakaspalvelupisteisiin. Adapzon Design -tablettitelineitä on toimitettu yli kolmeenkymmeneen maahan ja monenlaisiin käyttötarkoituksin: vuorovaikutteisiin itsepalveluihin, asiakaspalautteen keräämiseen, opastukseen, tuote-esittelyihin jne.

Ajaton tyylikkyys ja muotoilu, tukevuus, tuotteen kompakti kokonaisuus, monipuoliset brändäysvaihtoehdot koko telineen mitalle sekä kiinteä ja pidempikäyttöinen sijoituspaikka telineelle ovatkin valinnan avaintekijöitä Adapzon Design tablettitelineelle.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Näytetään kaikki 13 tulosta

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

Filters
TABLETTI:
Käyttöpaikka

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.