Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Padbuddy Floor Multi

339,00359,00

Uutuus! Monitoiminen lattiateline iPad -tableteille.

Aseta määrä

339
Tuotetunnus (SKU): PFM-1 Osasto:

Kuvaus

Padbuddy Floor Multi on monikäyttöinen, tyylikäs ja korkealaatuinen lattiateline. Lattiatelineeseen liitetään VESA-ruuvikiinnityksellä iPad tabletillesi soveltuva kotelo täydentämään tuotekokonaisuus. Lukittava kotelo pitää tabletin jämäkästi paikallaan ja tarjoaa turvallisuutta. Saatavien lisävarusteiden ansiosta voit rakentaa upean Point to Point -monipalvelupiste -kokonaisuuden,  sisältäen lisäksi käsidesille kiinnityspidikkeen sekä esitetelineen.

Tuote on vaivattomasti siirrettävissä (irrotettava jalkaosa) ja soveltuukin lukuisille yritystarpeiden mukaisille käyttökohteille: messut, asiakaskokemuksen mittaaminen, palautteen kerääminen tai myynnin ja markkinoinnin väsymätön tehostaja. Tabletin latausjohto kuljetetaan Lattiatelineen takana olevassa johtokourussa. Lukittava kotelo telineen takaosassa tarjoaa turvallisen säilytystilan käsidesinesteen tai tarvikkeiden säilyttämiselle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Tabletille

Apple iPad 10.2", Apple iPad 10.9", Apple iPad Air 10.9" (4th and 5th gen), Apple iPad Pro 10.5"

Väri

Valkoinen, Musta, Hopea, oma RAL-värinne

Käyttöpaikka

Lattia

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.