test

Tablettitelineet sinun tyylilläsi

Tablettitelineiden brändäyksellä saat asiakkaasi tulemaan ja tutustumaan tabletissa tarjottaviin sisältöihin entistäkin varmemmin. Tablettitelineen brändäyksen suunnitelman ja toteutuksen voit tilata meiltä palveluna tai voit myös itse toteuttaa suunnitelman meiltä saatujen ohjeiden mukaisesti. Tablettitelineiden visuaalista ilmettä voi muokata monipuolisesti käyttötapaukseen soveltuvaksi mainosteippausten ja lisäosien avulla. Suunnittelupalvelumme tarjoaa myös mahdollisuuden toteuttaa täysin omaan erityiseen käyttötarpeeseenne suunniteltuja tablettitelineratkaisuja.

Yrityksesi omat brändivärit tablettitelineisiin

Perusbrändäykseen” eli telineen maalausväriksi voit valita valmiin perusvärin (valkoinen, musta tai hopea) sijaan lähellä yritysbrändiä olevan värivaihtoehdon. Tablettitelineen hintaan sisältyy perusväriksi valittu valkoinen, hopea tai musta. Tablettitelineet- ja kotelot maalataan kestävällä pulverimaalilla. Valmiiden perusvärien lisäksi voit valita kaikille tablettitelineille ja koteloille oman RAL-värin.

Kun valitset tuotteen ostoskoriin, valitse tuotteen väriksi ”Oma RAL-värinne” ja muista kirjoittaa haluamasi RAL-värin koodi tilauslomakkeen lisätiedot kenttään.

Adapzon Design Tablet Floor stand - colors as you wish

Mainoslevyillä lisää huomioarvoa tablettitelineillesi

Tablettikotelo kiinnitetään kapeaan jalustaan, joka mahdollistaa mainoslevyn (tulostettava Dipond -levy) hyödyntämisen. Mainoslevyn mitat ovat esim. 30x101cm, mutta sen leveys on riippuvainen telineessä käytettävän tabletin leveydestä ja korkeus on riippuvainen valitusta Jalustasta. Mainoslevy toimitetaan erillislähetyksenä. 

Myös telineeseen tilattavat palautelaatikko, muovinen A3 -markkinointimateriaalitasku tai metallinen markkinointilevy tarjoavat lisää viestinnällistä näkyvyyttä ja houkuttelevuutta ratkaisulle.

Tablettitelineen brändäys laminoidulla tarrateipillä tai magneettivuodalla

Adapzon Design -tablettitelineissä on runsaasti pintaa, jota voi hyödyntää brändäykseen ja asiakkaitten puhutteluun. PadBuddy ja Extando -malleissa tablettikotelon voi brändätä omalla grafiikalla. Brändäysmateriaalien vaihtoehtoina ovat laminoitu tarrateippi tai magneettivuota. Niille voi tulostaa värillisen sisällön ja ne leikataan jalustan etupinnan muotoon. Laminaattitarra teipataan toimitettaviin telineisiin valmiiksi tuotantotiloissamme, kun taas magneettikiinnitteinen magneettivuota toimitetaan asiakkaalle erillisenä lähetyksenä .

Sekä laminaattitarran että magneettivuodan voi tarvittaessa poistaa ja vaihtaa tilalle uudet.

Muotoonleikattu mainosteippaus

Jalustat voi brändätä myös muotoon-leikatuilla värillisillä tarraelementeillä – esim. tekstit ja logot. Valitse jalustalle vaikkapa oma RAL-väri, jonka päälle kiinnitetään tarrateippaus. Mainosteippejä on saatavilla useissa eri väreissä. Mainosteipit voit tilata yhteistyökumppaneiltamme.

Kysy lisää 050-66996 tai myynti (at) adapzon.fi

Lisätarvikkeilla näyttävää viestintäpintaa

Tablettijalustoihin saa käteviä ja edullisia lisäosia, joilla niihin voi kiinnittää lisää mainos- ja informaatiopintaa. Taulu soveltuu parhaiten sisäkäyttöön. PadBuddy ja Extando -telineisiin voi kiinnittää tabletin yläpuolelle, joko metallisen mainoslevyn tai muovisen, läpinäkyvän mainostaskun, jonka sisään mahtuu A3-kokoinen vaaka-asentoinen arkki.

Suunnittelupalvelumme voi kehittää ja toteuttaa myös räätälöityjä mainosratkaisuja tablet-telineisiin.

Adapzon Studio -suunnittelupalvelu

Voitte suunnitella ja kiinnittää teippauksen itse tai voitte lähettää aineiston meille PDF:nä, jolloin tulostamme ja kiinnitämme teippauksen valmiiksi paikalleen.

Adapzon Studion suunnittelupalvelusta saat visuaalisen suunnittelun huippuammattilaisten apua suunnitteluun ja toteutukseen.

Suunnittelupalvelumme kattaa myös kokonaisten messuosastojen ja muiden viestintämateriaalien suunnittelun ja tuotannon mukaan lukien mm. esittelyaineistot, presentaatio, websivustot ja some-viestinnän. Kysy lisää puhelimitse 050-66996 tai sähköpostilla kekkonen(at)adapzon.com tai lähetä yhteydenottopyyntö.