Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Tablettitelineet brändisi ilmeellä

Filters
Yhteensopivuus

Tablettitelineet brändisi ilmeellä

Stailaus nostaa tablettitelineen huomioarvoa ja herättää asiakkaiden kiinnostuksen, jonka johdosta tarjottaviin sisältöihin tutustumismäärät saadaan merkittävästi kasvamaan! Meiltä voit hankkia yhdellä kertaa tilaamiisi tablettitelineisiin stailauksen ”avaimet käteen” periaatteen mukaisesti: suunnittelun, tulostusaineistojen valmistamisen, tulostuksen sekä brändimateriaalin asennustyön.

Kaikkiin tablettitelineisiimme voit valita väriksi valkoisen, mustan, hopean tai oman RAL-värin n. 200 pulverimaalausvärin joukosta. Adapzon Design -tablettitelineissä on lisäksi runsaasti pintaa, johon voi kiinnittää tulostetun kuvan ja grafiikan tarrakiinnitteisellä laminaattiteipillä tai magneettikiinnitteisellä vuodalla.

Magneettivuota soveltuu erinomaisesti myös PadBuddy- ja Extando jalustoihin kiinnitettävien tablettikoteloiden stailaukseen. PadBuddy Floor -tablettitelineet voi stailata myös kiinnittämällä niihin tulostetun brändäyslevyn.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytetään kaikki 9 tulosta

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

Filters
TABLETTI:
Käyttöpaikka

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.