Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Tablettitelineet lattialle

Filters
Yhteensopivuus

Tablettitelineet lattialle

Meiltä löytyy lähes kaikille markkinoilla oleville tableteille soveltuva lattiateline tabletille. Valikoimastamme löydät juuri sinun käyttöösi soveltuvan tablet-ständin joko vaaka- tai pystynäyttöisenä versiona. Adapzon Design Floor -tablettijalustassa tabletti on kiinteässä ja lukittavassa kotelossa. PadBuddy ja Extando -lattiatelineisiin soveltuvat VESA-kiinnitteiset tablettikotelot sekä kosketysnäytöt. Saat halutessasi tablettijalustasi haluamallasi värillä ja brändäyksellä.

Vuorovaikutteisiin asiakaspalveluihin, digitaalisiin itsepalveluihin, messuosastoille, opastukseen, asiakaspalauteen keräämiseen, infokioskeihin.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Näytetään kaikki 11 tulosta

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

Filters
TABLETTI:
Käyttöpaikka

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.