Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Adapzon Design Floor Vertical

269,00432,00

Lattiatelineen klassista tyylikkyyttä tableteille pystynäyttöön.

Meiltä saat myös tablettitelineen brändäyksen suunnittelun ja toteutuksen Lue lisää »

Valitse allaolevista vetovalikoista tabletti jolle tarvitset telineen sekä haluamasi väri.

Aseta määrä

269

Kuvaus

Upeaan lattiatelineeseen asetat tablettisi pystyasentoon vaivattomasti ja turvallisesti. Lattiatelineen takana olevaa johtokourua pitkin kuljetat tabletin latausjohdon suojattuna ja piilossa. Ständin lukittava kotelo kiinnittää tabletin turvallisesti ja lujasti paikalleen. Tablettitelineen luukku toimii kätevästi saranoilla, minkä johdosta tabletin asettaminen/ poistaminen on helppoa ja nopeaa. Helposti toimiva lukko estää iPadin tai tablet-tietokoneen putoamisen ja estää varkaudet. Standin jalassa olevan reiän avulla voit tarvittaessa kiinnittää telineen lattiaan ja varmistaa sen paikallaan pysymisen. Jalkaan on asetettu painolevy, joka pitää telineen tasapainossa ja vakaana.

Väriksi voit valita mustan, valkoisen tai hopean lisäksi yritysilmeeseesi ja käyttötarkoitukseesi sopivimman värin n. kahdestasadan RAL-värin joukosta. Laminoidulla teipillä tai magneettivuodalla telineen brändäys toteutuu haluamallasi tavalla ja yritysilmeen mukaisesti. Voit muuttaa ulkoasua niin usein kuin haluat!

Kattavasta valikoimastamme löytyy lattiateline lukuisten eri valmistajien tableteille. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteillemme on myönnetty EU-mallisuojat.

Yleistä

  • Valmistettu ja suunniteltu Suomessa
  • Mallisuojat (EU)
  • Materiaali teräs
  • Värit: valkoinen, musta, hopea tai oma RAL-väri
  • pystyasentoisille tableteille

Mitat

  • Korkeus 1200 mm
  • Leveys 320 mm
  • Syvyys 340 mm
  • Paino 22,3 kg

Lisätiedot

Paino 22,3 kg (kilogramma)
Mitat 320 × 340 × 119-120 cm (senttimetri)
Tuotemerkki

Adapzon Design

Malli

Lattialle

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.
Adapzon Design Tablet Floor Stand - Silver colored
Katselet: Adapzon Design Floor Vertical 269,00432,00
Valitse