Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Mainoslevyn jalusta

99,00102,00

Jalusta alumiiniselle mainoslevylle.

Aseta määrä

99
Tuotetunnus (SKU): APS Osastot: ,

Kuvaus

Tuote on suunniteltu käytettäväksi erityisesti sisätiloissa. Mainoslevy jalustoineen tarvitsee erittäin vähän lattiapinta-alaa verrattuna perinteisiin
markkinoilla oleviin staattisiin telineisiin!

Metalliseen mainoslevyn jalustaan voit asentaa 480 mm leveän 3 mm:n paksuisen alumiinisen mainoslevyn. Jalusta on tukeva, turvallinen ja mainoslevyn paikalleen asettaminen onnistuu helposti. Mainoslevylle voit tulostaa haluamasi värillisen sisällön. Tämän tyylikkään ja lujan mainosjalustan alaosan saa haluamallaan värillä ja sen voi brändätä mainosteippauksella. Väriksi voit valita valkoisen, mustan tai hopean lisäksi yrityksesi ilmeeseen tai käyttötarkoitukseesi sopivan RAL-värin.

Mainoslevy tai sen tulostaminen ei sisälly hintaan.

Lisätiedot

Paino 6,3 kg (kilogramma)
Mitat 59 × 19,3 × 23,75 cm (senttimetri)

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.
Katselet: Mainoslevyn jalusta 99,00102,00
Valitse