Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Kallistuskiinnike

79,00

Kitkanivel mahdollistaa tablettikotelon katselukulman hienosäädön ylä- ja alasuuntiin.

Aseta määrä

79
Tuotetunnus (SKU): SCT-1 Osasto:

Kuvaus

Kitkanivel on huipputasoinen lisävaruste, joka mahdollistaa tablettikotelon ja tabletin katselukulman hienosäädön ylä- ja alasuuntiin. Tämän toiminnallisuuden merkitys korostuu mm. häikäisylle alttiissa tilassa, mahdollistaen näin parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Kitkanivel -toiminteinen kallistuskiinnike mahdollistaa tablettikotelon ja tabletin katselukulman säätämisen ylä- ja alasuuntiin – vaivattomasti. Soveltuu käytettäväksi mm. julkisissa tiloissa. Kallistuskiinnikkeen voi kiinnittää suoraan seinään tai pöytäpintaan. Tuote toimitetaan valkoisena.

Riippuen valitusta Tablettiteline -ratkaisusta, Kitkanivel / Kallistuskiinnike -tuotteen liitettävyys saattaa vaatia lisäosan suunnittelua osaksi kokonaisratkaisua.
Lisäosien suunnittelusta ja tuotannosta ilmoitamme hinnan aina erikseen.

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.
Southco-kääntönivel
Katselet: Kallistuskiinnike 79,00
Valitse