test

Tablettitelineiden suunnittelupalvelu

Ketterän suunnittelu- ja tuotantoprosessimme ansiosta pystymme kehittämään muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan yksilöllisiä, asiakastarpeisiin räätälöityjä tabletti- ja näyttötelineratkaisuja. Ehkä yrityksenne tarvitsee tuotteeseen tablettipohjaisen käyttöliittymäkomponentin, ehkä tarvitsette muotoilultaan ainutlaatuisia tablettitelineitä liiketilaan tai ehkä käyttöympäristö vaatii erityisratkaisuja. Ota meihin yhteyttä. Kehitetään yhdessä jotain aivan uutta.

Tarpeisiinne räätälöidyt tablettitelineet

Suunnittelemme ja valmistamme yhteistyössä kanssanne käyttötarpeeseenne räätälöityjä Tabletti- ja iPad-telineratkaisuja. Usein sopiva ratkaisu löytyy hyödyntämällä tai valmistamalla uusia lisäosia ja sovittimia, mutta joskus se vaatii muutoksia olemassa Tablettitelineen rakenteeseen. Sekin onnistuu meiltä.

Tai ehkä tarvitsettekin aivan uuden ja yksilöllisen ratkaisun. Joustavan tuotantoratkaisumme ansiosta voimme kehittää ja valmistaa myös aivan uudenlaisia käyttöönne soveltuvia Tabletti- ja näyttötelineratkaisuja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteys suunnittelupalveluumme puhelimitse 050 66996/Kyösti Kekkonen tai lähetä yhteydenottopyyntö.


Haluatko iPad- ja Tabletti -telineillesi ihan oman tai uuden tyylin?

Tuotesuunnittelun lisäksi tarjoamme myös Tablettiständien brändäystä eli visuaalisen tyylin suunnittelua ja toteutusta yrityksenne, palvelunne tai tuotteenne ilmeen ja käyttötarkoituksen vaatimuksien mukaisesti.

Lue lisää brändäysmahdollisuuksista tai ota yhteys suunnittelupalveluumme puh. 050-66996/Kyösti Kekkonen.

Mitä haluat – kuten haluat