Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Magneettivuota Adapzon Design Dual tablettitelineeseen

49,00

Magneettisesti kiinnittyvä brändätty vuota Adapzon Design Dual pöytä- ja seinätelineelle. Tulostusvalmiista aineistosta.

Aseta määrä

49

Kuvaus

Magneettivuota kiinnittyy teräksiseen tablettikoteloon nimensä mukaisesti magneettisesti. Magneettivuodalle tulostetaan nelivärikuva ja vuota leikataan tablettikotelon etukehyksen muotoiseksi, joten tabletin näytön ympärillä oleva kehysalue on käytettävissä luovalle suunnittelulle. Magneettivuodan voi tarvittaessa vaihtaa helposti uuteen. Lähetämme magneettivuodan sinulle postitse.

Toimitamme sinulle valitsemasi iPad- ja tablettitelineen mukaisen mittapiirustuksen, jonka pohjalta tulostusvalmis brändiaineisto suunnitellaan. Tulostusvalmiin brändiaineiston voit toimittaa meille PDF-tiedostona.

Meiltä saat tarvittaessa myös brändäyksen suunnittelun ja tulostusaineiston valmistamisen.

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.
Pöydälle ja seinälle soveltuva Adapzon Design Dual tablettiteline tulostetulla laminoidulla teipillä tai magneettivuodalla brändättynä
Katselet: Magneettivuota Adapzon Design Dual tablettitelineeseen 49,00
Valitse