Tervetuloa uudistettuun Web-kauppaamme!

Teippilaminaatin tulostus ja asennustyö – Dual

49,00

Teippilaminaatin tulostus valmiista aineistosta ja asennustyö Dual pöytä- ja seinätelineelle.

Aseta määrä

49

Kuvaus

Teippilaminaatti leikataan tablettitelineen etulevyn pinnan muotoiseksi, joten koko pinta tabletin näytön ympärillä on käytettävissä luovalle suunnittelulle. Teippilaminaatille tulostetaan nelivärikuva. Teippilaminaatti kiinnittyy tabletin pintaan tarrapinnan avulla. Teippilaminaatin voi tarvittaessa vaihtaa uuteen.

Toimitamme sinulle valitsemasi iPad- ja tablettitelineen mukaisen mittapiirustuksen, jonka pohjalta tulostusvalmis brändiaineisto suunnitellaan. Tulostusvalmiin brändiaineiston voit toimittaa meille PDF-tiedostona..

Meiltä saat tarvittaessa myös brändäyksen suunnittelun ja tulostusaineiston valmistamisen.

Katso tablettiisi sopivat telineratkaisut

iPad- ja tablettitelineet koskettavaan palveluun

Tyylikkäitä ja kestäviä iPad- ja tablettitelineitämme hyödynnetään asiakaspalveluissa, infokioskeissa, opastuksessa, tuote- ja palveluesittelyissä, asiakaspalautteen keräämisessä ja kosketuskäyttöliittymänä digitaalisissa itsepalveluissa. Tablet-telineitämme voi brändätä monipuolisesti yrityksenne tai palvelunne ilmeeseen sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa myös käyttötarpeeseenne mitoitettuja ja räätälöityjä tablettitelineitä.
Pöydälle ja seinälle soveltuva Adapzon Design Dual tablettiteline tulostetulla laminoidulla teipillä tai magneettivuodalla brändättynä
Katselet: Teippilaminaatin tulostus ja asennustyö – Dual 49,00
Valitse