test

Kestäviä ja tyylikkäitä iPad- ja tablettitelineitä asiakaskäyttöön

Muotoilu, brändättävyys, liitettävyys ja käytettävyys jäsentävät tuotelinjastomme.  Yrityskäyttöön tarkoitettuja tablettitelineitä käytetään asiakaspalveluissa ja integroituna visuaalisena käyttöliittymäratkaisuna digitaalisissa palveluissa.

Adapzon Design tablettitelineet

Adapzon Design -tablet-telineissä on vakiona tuotteeseen kiinteästi sisältyvä lukittava tablet-kotelo. Valmistamme tuotteet mittatarkasti lähes kaikkien tablet-valmistajien tarjonnan mukaisesti. Adapzon Design -tablet-telineet ovat ns. Kiosk – toiminteisia ja sijoitettavissa lattialle, pöydälle tai seinälle. 

Ajaton tyylikkyys ja muotoilu, tukevuus, tuotteen kompakti kokonaisuus, monipuoliset brändäysvaihtoehdot koko tablet-telineen mitalle sekä kiinteä ja pidempikäyttöinen sijoituspaikka ovatkin valinnan avaintekijöitä Adapzon Design tablet-telineelle.

Tuotteillamme on EU:n myöntämä mallisuoja. Adapzon Design malliston tuotteet tarjoavat yrityksellesi yksilöllistä tyylikkyyttä!

Adapzon Design Floor -lattiateline tabletille
alkaen 249€. Tutustu »

Adapzon Design Dual iPad- ja tablettiteline pöytä tai seinäkäyttöön. Hinta alkaen 119€. Tutustu »

Adapzon Design Frame seinäkehys tabletill. Hinta alkaen 139€. Tutustu »

Katso kaikki Adapzon Design -tuotteet »

PadBuddy tablettitelineet

Malliston iPad- ja tablettitelineet ovat sijoitettavissa lattialle, pöydälle tai seinälle. Tuotekokonaisuus muodostuu käyttökohteen mukaisesta tablet-telineen jalustasta sekä tabletkotelosta, joka kiinnitetään jalustaan neljällä ruuvilla eli tabletkotelon kiinnitys on ns. VESA-standardin mukainen. Valmistamme tabletkotelot mittatarkasti lähes kaikkien tabletvalmistajien tarjonnan mukaisesti. 

Markkinoinnin tehostamiseksi PadBuddy -malliston lattiatelineratkaisut ovat laajennettavissa hyödyntämällä mm. seuraavia lisäosia :

 • palautelaatikko,
 • muovinen A3 -markkinointimateriaalitasku
 • metallinen markkinointilevy.

Brändäykseen suosittelemme käytettäväksi tulostettavaa alumiiniprofiililevyä (ns. Dipond levy: mitat alkaen 30x101cm), joka kiinnittyy kapeaan jalustaan esimerkiksi kaksipuolisella tarranauhalla.

Kun tarpeen ja valinnan mukaiset pääkriteerit hankinnalle ovat tuotteen edullisuus, keveys ja siirrettävyys, modulaarinen tuotekokonaisuus, edulliset tablettikotelon vaihtokustannukset (mikäli uusittava tabletti tarvitsee uuden kotelon) ja lisävarusteiden aktiivinen hyödyntäminen tablettitelineen yhteydessä suoritettavassa markkinoinnissa, tarjoaa PadBuddy iPad ja tablet-telinemallistomme erinomaisen vaihtoehdon käyttötarpeeseenne. PadBuddy -tablet-telineiden rakenne tekee mahdolliseksi myös uusien, erityisien käyttötarpeiden ratkaisemisen suunnittelemalla ja valmistamalla räätälöityjä lisäosia.

PadBuddy Floor Streamline -lattiateline tabletille. Hinta alkaen 209€. Tutustu »

PadBuddy Dual Streamline -pöytä- ja seinäteline tabletille. Hinta alkaen 149€. Tutustu »

PadBuddy Twist 360° -pöytä- ja seinäteline tabletille. Hinta alkaen 109€. Tutustu »

Katso kaikki PadBuddy -tuotteet »

Extando tablet-telineet

Extando tablettitelinemalliston tuotteet ovat sijoitettavissa lattialle, pöydälle tai seinälle. Tuotekokonaisuus muodostuu käyttökohteen mukaisesta tablet-telineen jalustasta sekä tablet-kotelosta, joka kiinnitetään jalustaan neljällä ruuvilla eli tablettikotelon kiinnitys on ns. VESA-standardin mukainen. Valmistamme tablet-kotelot mittatarkasti lähes kaikkien valmistajien tarjonnan mukaisesti. 

Extando -malliston lattiatelineissä on mahdollista käyttää VESA-kiinnitteisiä laajennusosia ja lisäksi myös suurempia ja raskaampia VESA-kiinnitteisiä kosketusnäyttöjä.

Extando Fit soveltuu sekä pöytä- ja seinätelineeksi lukuisille iPad- ja Android -tableteille.

Extando -malliston brändättävyys ja lisävarusteet saatavilla kuten Padbuddy -mallistossa.

Extando Floor Streamline lattiateline tabletille. Hinta alkaen 219€. Tutustu »

Extando Fit Streamline seinä- ja pöytäteline tabletille. Hinta alkaen 149€. Tutustu »

Katso kaikki Extando-tuotteet »

Kestävää kotimaista suunnittelua ja valmistusta

Suunnittelemme ja valmistamme tablettitelineet Suomessa.  Tablettitelineiden valmistusraaka-aineena hyödynnämme terästä, joka mahdollistaa kierrätyksen mm. elinkaarensa pään saavuttaneille tuotteille. 

Terästuotteesta tablettitelineeksi, valmistuksen työvaiheita:

Suunnittelu

 • Perehdymme huolella käyttötarpeesta ja tablettien ominaisuuksista lähteviin suunnittelua ohjaaviin toiminnallisiin vaatimuksiin.
 • Luonnostelemme ja visualisoimme erilaisia ratkaisuja ja mallinnamme niitä havainnekuvien avulla tavoitteena paras mahdollinen käyttökokemus, turvallisuus, ekologisuus ja edullisuus. Valitsemme sopivimman toteutettavaksi, usein yhteistyössä asiakkaan kanssa.
 • Teemme valmistusprosessia varten tablettitelineestä ja sen komponenteista CAD-piirrokset.

Valmistus

 • Osat leikataan laserleikkurilla teräslevyistä CAD-tiedostojen ohjaamana.
 • Teräsosat särmätään ja taivutellaan muotoon, yhdistetään hitsaamalla ja hiotaan.
 • Valmis tuote maalataan ”kuumalinjalla” saaden näin asiakkaan valitseman pulverivärin (RAL).
 • Tuotteeseen asennetaan käsityönä saranat, lukko sekä koteloon sovitus- ja pehmusteteipit.
 • Valmistuneen tuotteen laadun tarkistus suoritetaan.

Toimitus asiakkaalle

 • Tuotteiden brändäys ja asiakaskohtaiset muutokset ja viimeistelyt.
 • Vaimiiden tuotteiden pakkaaminen.
 • Logistiikan valinta ja toimitus asiakkaalle.
 • Asiakaspalautteen hankkiminen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Ympäristöystävällisyys

Kehitämme liiketoimintaamme ympäristöystävällisemmäksi:

 • Minimoimaan hävikkiä. Valmistamme tablettitelineet tarpeeseen kysynnän mitoittamana.
 • Valmistuksessa syntyvät hukkapalat ja elinkaarensa pään saavuttaneet tablettitelineet kierrätetään.
 • Tablettitelineet valmistetaan, maalataan, tarvikeosat asennetaan, käsityötä vaativa brändäystyö suoritetaan, pakataan, välivarastoidaan ja tuotteen lähettämiseen liittyvän tilauksen työstäminenkin tapahtuu yhden ja saman toimipisteen suorittaman kokonaisprosessin tuloksena. Näin toimien olemme onnistuneet vähentämään merkittävästi tuotantoprosessiin liittyvän keskeneräisen tuotteen jalostamisesta syntyviä logistisia päästöjä. Logistiset päästöt syntyvät puolivalmiin tuotteen jalostusvaiheen kuljetuksista eri tuotanto- ja työstöpisteiden välillä sekä lukuisista tilapäisistä pakkausmateriaaleista tuotteen suojaamiseksi.

Ympäristöarvot ohjaavat valmistusprosessiamme:

 • Minimoimme varastoon valmistettavien tuotteiden määrää vähentäen näin ”hukkavalmistusta” ja ”hukkakuljetuksia”.
 • Asiakastilaus käynnistää valmistusprosessin mahdollistaen yksilöllisten tarpeiden huomioimisen kuten mm. halutun värisen tablettitelineen maalauksen.
 • Toimitusaika tilauksesta keskimäärin 1–3 viikkoa.